menu
Vraag uw gratis schatting

Wij garanderen u een luisterend oor en een kwaliteitsvolle begeleiding op lange termijn.

Waarom Victoire kiezen in plaats van AI-gebaseerde online calculatietools?

Online schattings tools maken gebruik van algoritmes op basis van kunstmatige intelligentie om de waarde van een woning te schatten.

Ze zijn over het algemeen effectief voor kwantitatieve berekeningen, zoals oppervlakte, aantal slaapkamers en voorzieningen. 

 

Ze hebben echter nog steeds moeite om de kwalitatieve aspecten van een woning vast te leggen, zoals locatie, algemene staat, hoogwaardige afwerking, eventuele zwembaden, panoramisch uitzicht of andere specifieke kenmerken.


Dit is waar ons makelaarskantoor, met zijn 30 jaar ervaring en BIV-gecertificeerde agenten, zich onderscheidt.


Dankzij hun praktijkervaring en grondige kennis van de Brusselse markt kunnen ze deze kwalitatieve aspecten nauwkeurig beoordelen. 


Ze houden rekening met factoren zoals de lokale vraag, markttrends, de precieze locatie van het pand en de unieke kenmerken die de waarde ervan kunnen beïnvloeden.


Wanneer u samenwerkt met Victoire, profiteert u ook van een persoonlijke service en een klantgerichte aanpak. Onze makelaars nemen de tijd om uw behoeften en doelstellingen te begrijpen en begeleiden u door het schattingsproces.

Ze beantwoorden al uw vragen, geven professioneel advies en helpen u weloverwogen beslissingen te nemen.

 

Kortom, hoewel online schatting tools nuttig kunnen zijn voor kwantitatieve berekeningen, hebben ze nog steeds moeite om de kwalitatieve aspecten van een woning te begrijpen.

 

Vertrouw op onze expertise en professionaliteit om de waarde van je eigendom te bepalen. 


Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van een persoonlijke schatting en een kwaliteitsservice. 

Onze agenten zijn 7 dagen per week beschikbaar.

 

 

info@victoire.be

+32 2 375 10 10 X
Bekijk favorieten
favorieten