menu
Vraag uw gratis schatting

Wij garanderen u een luisterend oor en een kwaliteitsvolle begeleiding op lange termijn.

Heeft u een woning te huur?

Heeft u een woning te huur?

Een woning verhuren is een kunst, met veel gelijkenissen - maar ook verschillen - met het te koop aanbieden van een woning

In het geval van huren/verhuren is het evenwicht omgekeerd. Potentiële huurders hebben een keuze en er zijn veel stappen die de verhuurder kan nemen.

 

Bij Victoire Properties hebben we een afdeling exclusief gewijd aan de verhuur - met meer dan 200 gemeubelde en ongemeubelde panden te huur op permanente basis in de meest gewilde locaties van Brussel en omstreken.

 

Onze agenten hebben een grondige kennis van de markt en adviseren u bij het bepalen van de juiste prijs. Zij houden u op de hoogte van de actualisering van de wetgeving, nemen u de administratieve opvolging uit handen door u bij elke stap te begeleiden, van het verkrijgen van energiecertificaten en het opstellen van het huurcontract tot de inventaris van de inrichting en de overhandiging van de sleutels.

 

Een aangepaste marketing, meertalige communicatie en professionele fotografie zijn allemaal troeven om uw eigendom optimaal voor te stellen.

Een woning verhuren is een kunst, met veel gelijkenissen - maar ook verschillen - met het te koop aanbieden van een woning

Enkele tips

HUURPRIJS BEPALEN

 

Er zijn verschillende factoren die de huurprijs bepalen. In België zijn verhuurders vrij om hun huurprijs te bepalen. Er zijn in de wet geen verplichtingen of regels, maximumprijzen of minimumprijzen vastgelegd. Een correcte huurprijs wordt bepaalt door verschillende factoren zoals de ligging, het type woning, het aantal slaapkamers, als er een tuin of een terras aanwezig is, een energiezuinige woning is meer waard dan een met een hoge EPC-waarde, enz. Wij helpen uw graag om de correcte prijs te bepalen.

 

 

DE JUISTE HUURDER KIEZEN

 

Het is belangrijk dat de huurder niet alleen solvabel is, maar ook het eigendom respecteert. Bij Victoire, zullen we de juiste huurder voor u vinden.

 

 

VEILIGSTELLEN VAN DE HUUROVEREENKOMST

 

Schakel de hulp in van een gespecialiseerde advocaat of een van onze medewerkers om ervoor te zorgen dat uw huurovereenkomst u perfect beschermt.

 

 

OPFRISSEN

 

Tussen twee huurders in, neem de tijd om uw eigendom op te knappen. Een aantal kleine ingrepen kunnen al wonderen doen: een nieuwe douche, nieuw kranenwerk, nieuwe meubels, een likje verf, … Wij kunnen u ook helpen met de inrichting van uw woning.X
Bekijk favorieten
favorieten